Professionelt rengøringsfirma

RP Rengøring har 18 års erfaring inde for rengøring, vinduespolering samt havearbejde. Vi ved hvor vigtigt det er for vore kunder, at deres hjem/virksomhed står rent og pænt efter hver rengøring. Tilfredse kunder er helt afgørende for vores dagelige arbejdsglæde og for vores succes som firma. Vi måler derfor altid vores kunder tilfredshed med jævnlig mellemrum og sørger for at korrigere eventuelle misforståelser eller mangler ved vores arbejde.

Almindelig Rengøring

Har du svært ved selv at klare rengøringen i dit hjem hvad enten det er pga arbejde, børn eller andet så står vi til rådighed. Du bestemmer selv hvor meget eller lidt vi skal hjælpe dig og hvor tit. Vi bruger kun miljøvenlige rengøringsmidler.

Vinduespolering

Som kunde handler det ikke blot om at få pudset sine vinduer, det handler også om at være tryg ved sin vinduespudser. Derfor sender vi ikke flere forskellige vinduespudsere til dig.

Flytterengøring

Står du og skal flytte eller er du flyttet men ikke orker selv at gøre rent, så boligen står klar til inspektion eller overtagelse af de nye ejer er vi klar til at på tage os denne opgave, da det er hårdt nok i sig selv bare at flytte og komme på plads.

Hovedrengøring

Hovedrengøring kan være meget tidskrævende og mange mennesker kan ikke se hvordan de i hverdagens stress og jag skal få tid til at give hjemmet den helt store “overhalling”.

Rengøring efter fest

Oftest når et selskabslokale lejes ud til fest eller man holder festen hjemme privat, er det de færreste der har lyst og overskud til, at bruge dagen efter på rengøring.

Rengøring efter håndværker

Du kender det sikkert, støv alle vegne. Alt hvad man rører ved er beskidt. Bliver det mon nogen sinde godt igen? Man kan ikke overskue hvor man skal begynde eller ende. 

Havearbejde

Er du en privat person eller et firma der har behov hjælp i din have eller grønne område kan vi hjælpe dig. Vi ved hvor vigtigt det er for et firma, at der er pænt og rent omkring virksomheden.

Trappevask

Nyvaskede trapper og rene fælles faciliteter giver et godt indtyrk og beboerne vil syntes det er et rart sted at bo. Rene trapper vil alt andet lige give respekt og betyde, at beboerne passer bedre på ejendommen.

Vil du have et godt tilbud – eller har du spørgsmål?

Har du en specifik opgave som ikke står foroven?
så tøv ej, skriv til os med lidt om opgaven, så vil vi vende tilbage med muligheder og priser