Tryghed, grundighed og kvalitet

RP Rengøring har 18 års erfaring inde for rengøring, vinduespolering samt havearbejde. Vi ved hvor vigtigt det er for vore kunder, at deres hjem/virksomhed står rent og pænt efter hver rengøring. Tilfredse kunder er helt afgørende for vores dagelige arbejdsglæde og for vores succes som firma. Vi måler derfor altid vores kunder tilfredshed med jævnlig mellemrum og sørger for at korrigere eventuelle misforståelser eller mangler ved vores arbejde.

Vores Personale

Oplærte medarbejdere med ren straffeattest
Vi oplærer selv vore personale. De kommer igennem en intern oplæring, hvor de kommer alle punkter igennem inden for rengøring. De bliver ikke sluppet “løs” før vi er helt sikre på, at de ved hvad service og kvalitet er samt hvad RP Rengøring står for.

Det er ikke alle som kan gøre rent og derfor vil vi være sikre på at vi har det rigtige personale som gå op i deres arbejde og behandle vores kunders hjem/virksomhed som var det deres eget – så der ikke sker nogle ulykker i vore kunders hjem/ virksomhed.

Vores Mission

Da vore kunder er så vigtige for os er det vores opgave at passe på dem og hvordan gør vi det? Det er vigtig for os at have en tæt kontakt til vore kunder og vil derfor med jævnlig mellemrum tage kontakt til et udpluk af vore kunder for at høre om de er tilfredse med vores arbejde og kummunikationen i mellem os.